A Bartolí sabem que Nadal és molt més que una data al calendari, és una bona ocasió per celebrar i compartir moments inoblidables amb les persones que més apreciem. Nadal és sinònim de tradició gastronòmica. Sabors que ens retornen als orígens i que ens fan gaudir de cada mossegada.
UNA CADENA DE CONFIANÇA
La confiança de cada client és l'actiu més valuós d'un negoci. Es construeix amb temps, esforç i molta dedicació, i és essencial mantenir-la dia a dia perquè perduri, sense donar-la mai per assegurada. Cal que tota experiència sigui excepcional.
En dates assenyalades com les festes nadalenques, a més, els teus clients i clientes volen tenir-ho tot impecable: taules parades amb cura, menjars exquisits, ambient confortable per als seus convidats; també ells volen donar el millor de si.
És així on es crea aquesta cadena de confiança: comença per la matèria primera, creix a la teva botiga i culmina a la taula dels teus clients.
Fa més de mig segle que t’oferim els millors productes; de granges catalanes, frescos i de màxima qualitat. Per això per a nosaltres el què és tradicional segueix sent donar el millor de nosaltres.
PRODUCTES ESPECIALS DE NADAL
Et presentem els nostres productes especials per a les festes nadalenques. L’aviram selecte que no pot faltar a cap taula. I a més, estrenem disseny d’etiqueta!
Capó: el rei de Nadal, el seu major volum i contingut de greix assegura una suculència i sabor excepcionals. És perfecte per a farcir al gust; recomanem provar-lo amb nous, orellons, panses, dàtils, cansalada viada o pernil.
Pularda: és sinònim de delicadesa. Aquesta gallina jove, cuidada perquè creixi sense estrès, ha estat alimentada de manera natural. I això es nota en el seu sabor i textura.
Gall d'indi: el gall dindi és el plat típic de Nadal per antonomàsia. És un producte amb excepcionals característiques organolèptiques en ser una gran font de proteïna, baix en greixos i colesterol.
Gall d'indi negre: és el nostre gall dindi més distingit. Alimentat amb productes d'origen vegetal. Criats a Catalunya amb processos que en garanteixen la màxima qualitat. La seva carn és blanca, llisa, sucosa i saborosa. Un gall dindi negre de Bartolí és assegurar una bona experiència a taula.
Pintada: delicada i fins al corral; és el delit dels paladars més refinats. Un sabor que recorda l’aviram de caça. Una carn magra pròpia de l'alta gastronomia. Recomanem una cocció suau per a garantir la seva suculència i sabor òptim.
Ànec: comptem amb diferents elaboracions d'ànec; des del delicat i sucós magret fins a les suculentes cuixes confitades. També oferim foie fresc francès i el mi-cuit més exquisit.
Pollastre pota negra: el nostre pollastre de pota negra s'alimenta amb productes 100% d’origen vegetal, amb més de 90 dies de criança. De carn ferma i saborosa, és simplement espectacular.
El Pagès: el nostre pollastre camperol de creixement lent. Un pollastre criat exclusivament amb aliments naturals. El resultat és un producte d'altíssima qualitat amb el sabor de tota la vida.
Pollastre ecològic: el nostre pollastre certificat, alimentat amb grans i altres ingredients d'origen ecològic. Un pollastre que neix i creix en llibertat en granges catalanes de petits productors. El pollastre ecològic de Bartolí té nom propi: Cococ.
NOVA ETIQUETA!
Ara els nostres productes Selecció Nadal porten una nova etiqueta: elegant i atractiva, que no sols realça que es tracta d’un producte especial, sinó transmet el valor de la tradició.
Bones festes i bons àpats.
Comments