top of page

En Nadal el que és tradicional és donar el millor


A Bartolí sabem que Nadal és molt més que una data al calendari, és una bona ocasió per celebrar i compartir moments inoblidables amb les persones que més apreciem. Nadal és sinònim de tradició gastronòmica. Sabors que ens retornen als orígens i que ens fan gaudir de cada mossegada.


Pollastre taula Nadal Bartolí

UNA CADENA DE CONFIANÇA

La confiança de cada client és l'actiu més valuós d'un negoci. Es construeix amb temps, esforç i molta dedicació, i és essencial mantenir-la dia a dia perquè perduri, sense donar-la mai per assegurada. Cal que tota experiència sigui excepcional.


En dates assenyalades com les festes nadalenques, a més, els teus clients i clientes volen tenir-ho tot impecable: taules parades amb cura, menjars exquisits, ambient confortable per als seus convidats; també ells volen donar el millor de si. 


És així on es crea aquesta cadena de confiança: comença per la matèria primera, creix a la teva botiga i culmina a la taula dels teus clients.


Fa més de mig segle que t’oferim els millors productes; de granges catalanes, frescos i de màxima qualitat. Per això per a nosaltres el què és tradicional segueix sent donar el millor de nosaltres.


 

Noia cuinant pollastre Bartolí

PRODUCTES ESPECIALS DE NADAL

Et presentem els nostres productes especials per a les festes nadalenques. L’aviram selecte que no pot faltar a cap taula. I a més, estrenem disseny d’etiqueta!


Capó: el rei de Nadal, el seu major volum i contingut de greix assegura una suculència i sabor excepcionals. És perfecte per a farcir al gust; recomanem provar-lo amb nous, orellons, panses, dàtils, cansalada viada o pernil.


Pularda: és sinònim de delicadesa. Aquesta gallina jove, cuidada perquè creixi sense estrès, ha estat alimentada de manera natural. I això es nota en el seu sabor i textura.


Gall d'indi: el gall dindi és el plat típic de Nadal per antonomàsia. És un producte amb excepcionals característiques organolèptiques en ser una gran font de proteïna, baix en greixos i colesterol.


Gall d'indi negre: és el nostre gall dindi més distingit. Alimentat amb productes d'origen vegetal. Criats a Catalunya amb processos que en garanteixen la màxima qualitat. La seva carn és blanca, llisa, sucosa i saborosa. Un gall dindi negre de Bartolí és assegurar una bona experiència a taula. 


Pintada: delicada i fins al corral; és el delit dels paladars més refinats. Un sabor que recorda l’aviram de caça. Una carn magra pròpia de l'alta gastronomia. Recomanem una cocció suau per a garantir la seva suculència i sabor òptim.


Ànec: comptem amb diferents elaboracions d'ànec; des del delicat i sucós magret fins a les suculentes cuixes confitades. També oferim foie fresc francès i el mi-cuit més exquisit.


Pollastre pota negra: el nostre pollastre de pota negra s'alimenta amb productes 100% d’origen vegetal, amb més de 90 dies de criança. De carn ferma i saborosa, és simplement espectacular.


El Pagès: el nostre pollastre camperol de creixement lent. Un pollastre criat exclusivament amb aliments naturals. El resultat és un producte d'altíssima qualitat amb el sabor de tota la vida.


Pollastre ecològic: el nostre pollastre certificat, alimentat amb grans i altres ingredients d'origen ecològic. Un pollastre que neix i creix en llibertat en granges catalanes de petits productors. El pollastre ecològic de Bartolí té nom propi: Cococ.


 


NOVA ETIQUETA!

Ara els nostres productes Selecció Nadal porten una nova etiqueta: elegant i atractiva, que no sols realça que es tracta d’un producte especial, sinó transmet el valor de la tradició.


 

Bones festes i bons àpats.




bartoli_logotipo_tipografico_blanco.png

De casa i de qualitat.

bottom of page